ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 3D

Εκπαίδευση 3D

Η τεχνολογία της 3D εκτύπωσης και σάρωσης είναι σίγουρα το μέλλον της παραγωγικής διαδικασίας. Κανείς δεν μπορεί ακόμη να πει με σιγουριά ποιες είναι οι αλλαγές που θα επιφέρει αλλά είναι σίγουρο ότι έρχεται για να προκαλέσει επαναστατικές αλλαγές.

Είναι, λοιπόν, απαραίτητο ο κόσμος και κυρίως οι νέοι να έρθουν σε επαφή με αυτή τη νέα τεχνολογία και να γνωρίσουν πως λειτουργεί, τα πλεονεκτήματά της αλλά και τις τάσεις του μέλλοντος. Η εταιρεία μας με μεγάλη ευαισθησία στον τομέα της γνώσης μπορεί να σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων κατάλληλα επιλεγμένων για τη δική σας ανάγκη.

Η Get 3D μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Εγκαταστήστε τα ολοκληρωμένα πακέτα μας και δώστε στο εκπαιδευτικό σας ίδρυμα, όποιο και εάν είναι αυτό (σχολείο, πανεπιστήμιο, τεχνική σχολή κτλ), έναν νέο αέρα τεχνολογίας και στους μαθητές σας τη δυνατότητα να μάθουν για το μέλλον σήμερα!

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες! link ή Επισκεφθείτε το E-shop μας για να διαλέξετε κάποια από τις έτοιμες λύσεις μας!

Οργανώστε το δικό σας σεμινάριο ή ημερίδα!
Η Get 3D μπορεί να σας παρέχει τις υπηρεσίες της για την ενημέρωση κοινού οποιασδήποτε ηλικίας γύρω από τον κλάδο του 3D Printing και Scanning. Εμείς θα αναλάβουμε να οργανώσουμε το δικό σας event με παρουσιάσεις, διαδραστικές δραστηριότητες και πλούσιο υλικό. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας μπορεί να σας προσφέρει λύσεις που εστιάζουν σε πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες 3D εκτύπωσης ή σάρωσης.

Ζητείστε να κατασκευάσουμε τα δικά σας 3D αντικείμενα που εξυπηρετούν τους δικούς σας εκπαιδευτικούς σκοπούς και κάντε τα μαθήματά σας ιδιαίτερα και μοναδικά. Εκτός από απλές κατασκευές, η εταιρεία μας μπορεί να κατασκευάσει για εσάς λειτουργικά μοντέλα ώστε να μπορέσετε να δείξετε στους μαθητές σας την ακριβή λειτουργία διάφορων κατασκευών, για να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας στο χειρισμό μηχανημάτων ή για οτιδήποτε άλλο εσείς θελήσετε.
Μάθετε περισσότερα