ΤΟΥΡΙΣΜΌΣ 3D

Είναι γνωστό πως η χώρα μας είναι μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις παγκοσμίως στον τουρισμό.  3D Print & τουρισμός δε θα μπορούσαν παρά να χαράξουν μία κοινή και επιτυχή πορεία μαζί!
Η εταιρεία μας γνωρίζοντας ότι η αγορά του τουρισμού αποτελεί μία αγορά που πρέπει συνεχώς να ανανεώνεται και να προσφέρει νέα, σύγχρονα και εντυπωσιακά προϊόντα είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε το δικό σας τουριστικό κατάστημα πιο πρωτοποριακό.
Η Get 3D μετά από αρκετές έρευνες αγοράς και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιαιτερότητες της τουριστικής αγοράς (αμεσότητα εξυπηρέτησης, πρωτοποριακά προϊόντα κ.α.) είναι έτοιμη να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε είδους τουριστικό κατάστημα και εάν έχετε:

 1. "The Bobbleshop" 3D Figures

  Η λύση αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Get 3D, με το πρωτοποριακό και εύκολο στη χρήση 3D ScannerEasy Twin μπορείτε να έχετε μία 3D φιγούρα διαλέγοντας μέσα από πάνω από 250 διαφορετικές επιλογές σωμάτων και μαλλιών, καπέλων κ.α. Δώστε ένα νέο και ιδιαίτερο αναμνηστικό στους πελάτες σας. Δώστε τους την ευκαιρία να δουν τον εαυτό τους ως αρχαίους Έλληνες, τσολιάδες κ.α.
  Μάθετε περισσότερα
 2. Δημιουργία ιδιαίτερων προϊόντων:

  Η λύση αυτή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εσείς ή εμείς για εσάς ορισμένα προϊόντα μοναδικά. Έτσι μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στον ανταγωνισμό και να δώσετε στο δικό σας κατάστημα την ιδιαιτερότητα που του αρμόζει.
  Με το πακέτο αυτό μπορείτε πάντα να είστε ένα βήμα μπροστά γιατί μπορείτε να δημιουργείτε προϊόντα άμεσα, οικονομικά και πάντα συμβαδίζοντας με ότι επιτάσσει η μόδα και η εποχή.
  Μάθετε περισσότερα
 3. Δημιουργία καταστήματος 3D Printing και Scanning:

  Εάν θέλετε να βρεθείτε στο μέλλον του τουριστικού προϊόντος τότε κάντε το ταξίδι αυτό παρέα με την Get 3D. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει να σας κατασκευάσει ένα κατάστημα 3D Printing και Scanning εξειδικευμένο για να παρέχει ιδιαίτερα προϊόντα στην τουριστική αγορά.
  Αυτό που μας κάνει διαφορετικούς είναι ότι δεν απαιτούμε αμοιβές franchising,δεν σας δεσμεύουμε με συμβόλαια και είμαστε πάντα εκεί για να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας πρόβλημα!
  Ρωτήστε να μάθετε περισσότερα

Ο 3D Print Τουρισμός είναι εδώ, ανακαλύψτε τον!