Βιομηχανικές λύσεις

Βιομηχανικές λύσεις

Η δημουργία και η εξέλιξη των τεχνολογιών της 3D Εκτύπωσης (3D Printing) και της 3D Σάρωσης (3D Scanning) οφείλεται στον βιομηχανικό κλάδο και για το λόγο αυτό η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε παρά να δείξει τον απαραίτητο σεβασμό προτείνοντας βιομηχανικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό, με εμπειρία στον βιομηχανικό κλάδο και τις ανάγκες του, θα είναι δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσει να εντάξετε τις τεχνολογίες 3D στη βιομηχανία σας χωρίς προβλήματα. Θα μπορούσαμε να κατηγοριοποιήσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον βιομηχανικό κλάδο σύμφωνα με όσα αναφέρονται παρακάτω:

 1. Υπηρεσίες κατασκευών:

  Στη Get 3D θα βρείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D Printing-Additive Manufacturing). Όποια και εάν είναι η κατασκευή θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο υλικό και μέθοδο σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Όλα αυτά πάντα με γνώμωνα το κόστος του τελικού προϊόντος. Μάλιστα σε συνεργασία με άλλες μεθόδους είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε κατασκευές σε κλίμακες μαζικής παραγωγής. Υπό συνθήκες η μαζική παραγωγή πραγματοποιείται με τη χρήση 3D Printers. Η εταιρία μας διαθέτει στα εργαστήρια της μία από τις μεγαλύτερες «φάρμες» τρισδιάστατης εκτύπωσης στην Ελλάδα.

 2. Ταχεία Πρωτοτυποποίηση (Rapid Prototyping):

  Με την υπηρεσία αυτή είστε σε θέση να πάρετε στα χέρια σας το πρωτότυπο που ζητάτε. Όχι μόνο για χρήσεις show only, αλλά και για χρήσεις σε κατασκευαστικές διαδικασίες (πχ investment casting-χύτευσης κ.α.). Φυσικά δεν αποκλείεται η χρήση του πρωτοτύπου στο τελικό προϊόν (end use products). Με τη χρήση των 3D Printers αλλά και με ένα ατελείωτο πλήθος πολυμερών και σύνθετων υλικών, η έννοια του rapid prototyping έχει αρχίσει σταδιακά να μεταβάλλεται. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κατασκευές απαιτούν αρκετή εξατομίκευση στον εκάστοτε πελάτη. Μέσω του 3D Printing θα μπορέσετε να έχετε άμεσα τόσο το prototype όσο και το τελικό προϊόν (2 σε 1 εάν θα θέλαμε να δώσουμε μία πιο διαφημιστική νότα).

 3. Αντίστροφη Μηχανική (Reverse Engineering):

  Συνδυάστε την 3D Σάρωση και την 3D εκτύπωση μαζί με λογισμικά τρισδιάστατου σχεδιασμού και με την τεχνογνωσία μας ώστε να αποκτήσετε γρήγορα το προϊόν το οποίο επιθυμείτε. Η έννοια του reverse engineering στην πραγματικότητα δεν περιορίζεται σε μία κοινότυπη αντιγραφή ενός προϊόντος. Η διαδικασία της αντίστροφης μηχανικής απαιτεί υψηλή εξειδίκευση στο σχεδιασμό προϊόντων, ώστε το τελικό απότελεσμα να είναι αυτό το οποίο πραγματικά θα κερδίσει τον ανταγωνισμό. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την απαραίτητη έρευνα ώστε να βελτιστοποιηθεί το υπάρχον προϊόν και εν τέλει να μην αποτελεί μία απλή αντιγραφή.

 4. Οικονομοτεχνικές μελέτες αγοράς εξοπλισμού:

  Εάν ο όγκος εργασιών απαιτεί την αγορά εξοπλισμού τότε θα πρέπει να επιλέξετε τον καταλληλότερο για τις ανάγκες σας. Η εξέλιξη της αγοράς των συγκεκριμένων τεχνολογιών συνδυάζοντας την πρωτοποριακή μέθοδο λειτουργίας οδηγεί σε διαφορετικούς δρόμους δημιουργώντας νέους απροσδόκητους παράγοντες. Στα νέα αυτά «νερά» θα χρειαστείτε ανθρώπους που γνωρίζουν τα πρωτερήματα και μειονεκτήματα του εκάστοτε εξοπλισμού καθώς και να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σας.

  Το ρόλο αυτό ερχόμαστε να αναλάβουμε με απόλυτη ευθύνη και εγγύηση για το αποτέλεσμα εμείς. Θα ακούσουμε τις ανάγκες σας, θα παρατηρήσουμε τον τρόπο που εργάζεστε, θα προδιαγράψουμε μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σας προτείνουμε βιομηχανικές λύσεις που ταιριάζουν στα μέτρα σας. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, για τη μεταβατική περίοδο αλλά και για το μέλλον. Η ένταξη τεχνολογίων 3D στη βιομηχανία χωρίς την πρόκληση ανωμαλιών στην παραγωγή και κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα αποτελεί προτεραιότητά.

  Η επίτευξη των παραπάνω στόχων έρχονται με το συνδυασμό της ορθής επιλογής του κατάλληλου εξοπλισμού, της στοχευμένης εκπαίδευσης στη χρήση του εξοπλισμού αλλά και στα «μυστικά» των νέων τεχνολογιών, και τέλος στην μακροχρόνια υποστήριξη στη λειτουργία τους.

Εάν το δικό σας project δεν εντάσσεται παραπάνω μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας βοηθησουμε στην υλοποίησή του.