Επαγγελματικές λύσεις

Επαγγελματικές λύσεις 3D!

Η τρισδιάστατη εκτύπωση και σάρωση έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο των κατασκευών και όχι μόνο. Καθημερινά χιλιάδες επιχειρήσεις στον κόσμο αναζητούν τη δική τους εφαρμογή στο χώρο που δραστηριοποιούνται καθώς οι τεχνολογίες έχουν ανοίξει νέους ορίζοντες. Η εταιρεία μας στοχεύει δυναμικά στον επαγγελματικό κλάδο με στόχο όποια μα όποια και εάν είναι η δική σας επιχείρηση να βρείτε τον τρόπο να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνονται προσφέροντας επαγγελματικές λύσεις τριών διαστάσεων!

Ένας δικός μας άνθρωπος θα ακούσει τις ανάγκες σας και τα σημεία που επιθυμείτε να βελτιώσετε ή να αλλάξετε. Θα μελετήσουμε προσεκτικά όλες τις απαραίτητες παραμέτρους βάσει των στοιχείων που θα μας δώσετε και θα σας προτείνουμε τις εναλλακτικές που υπάρχουν για τη δική σας επιχείρηση. Θα μπορούσαμε να κατηγοριοποιήσουμε τις υπηρεσίες προς του επαγγελματίες στα παρακάτω:

 1. Παροχή υπηρεσιών για κατασκευές σύμφωνα με προδιαγραφές:

  Ότι και εάν αφορά η κατασκευή που επιθυμείτε. Εδώ θα έρθουμε και θα σας ενισχύσουμε συμπληρωματικά με όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες ώστε να επιτυγχάνεται πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι υπηρεσίες εκτείνονται τόσο στο 3D Printing όσο και στο 3D Scanning και 3D Design.

 2. Κατασκευές μαζικής παραγωγής μικρής και μεσαίας κλίμακας.

  Με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών που ειδικευόμαστε και σε συνεργασία με άλλες «παραδοσιακές» μεθόδους κατασκευής είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την παραγωγή σε μικρές και μεσαίες ποσότητες (μέγιστο 5.000 με κάθε επιφύλαξη από το είδος της κάθε κατασκευής).

 3. Υπηρεσίες Product Development.

  Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία αυτή ως επαγγελματίας απολαμβάνετε όλα τα πρωτερήματα που διαθέτουν οι μεγάλες εταιρείες ανά τον κόσμο. Ουσιαστικά αποκτάται ένα γραφείο έρευνας και ανάπτυξης (Research and Development) χωρίς να έχετε επενδύσει μία περιουσία για αυτό. Διαθέτουμε τους πιο δυνατούς ανθρώπους της αγοράς όχι γιατί γνωρίζουν καλύτερα από τους άλλους, αλλά γιατί γνωρίζουν να ακούν, να αναζητούν και να συνδυάζουν τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να επιτευχθεί ο εκάστοτε στόχος, που εν τέλει είναι και το ζητούμενο.

 4. Συμβουλευτική αγοράς εξοπλισμού.

  Με τις υπηρεσίες αυτές θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον της δικής σας επιχείρησης. Θα σας προτείνουμε τις εναλλακτικές που διαθέτετε και θα οδηγήσουμε στην καλύτερη δυνατή αγορά για τη δική σας επιχείρηση.

 5. Εκπαίδευση/Υποστήριξη.

  Η απόκτηση του σωστού εξοπλισμού δεν εξασφαλίζει την επιτυχία. Μπορεί μεν τα μηχανήματα να ενισχύουν τη θέση μίας επιχείρησης αλλά πάντα ο άνθρωπος είναι αυτός που τελικά καθορίζει την ποιότητα. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποί μας θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε πως να αξιοποιείται στο μέγιστο τις δυνατότητες του εξοπλισμού σας και θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία όντας πάντα δίπλα σας σε κάθε σας βήμα, ώστε να μην κολλήσετε πουθενά!

 6. 3D Printing Stores/Shops in Shops:

  Η σύγχρονη αγορά αποτελεί ένα πλήρως ανταγωνιστικό πεδίο μάχης που πολλές φορές οδηγεί σε εξαθλίωση μεγάλο μέρος επαγγελματιών. Οι τεχνολογίες της 3D Εκτύπωσης και 3D Σάρωσης είναι εδώ για να οδηγήσουν το μέλλον κάθε επιχείρησης εκεί που του αρμόζει. Αποκτήστε και σεις τη δυνατότητα να προσφέρετε μοναδικά προϊόντα εκτός ανταγωνισμού, γιατί πολλοί απλά δεν τα προσφέρει κάποιος άλλος. Μιλήστε μαζί μας για να μάθετε για τις δυνατότητες που δίνονται στη δημιουργία καταστήματος παροχής υπηρεσιών 3D Print-Scan & Design. Μάθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα shop in shop ή πως μπορείτε να εντάξετε στα ράφια σας 3D Printed προϊόντα.

 7. Get 3D Partners:

  Στο πλαίσιο συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας αναζητούμε συνεχώς συνεργάτες με γνώσεις στον τρισδιάστατο σχεδιασμό που θα αναλάβουν να έρχονται σε επαφή και να προετοιμάζουν τις κατασκευές πελατών. Ρωτήστε μας να μάθετε περισσότερα ώστε να γίνεται και σεις ένας Certified Get3D Partner