Η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D Print) ή όπως πιο σωστά αποδίδει ο όρος στα αγγλικά additive manufacturing είναι μία τεχνολογία με αρκετά χρόνια εξέλιξης που ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Δυστυχώς βέβαια η απότομη και ραγδαία εξέλιξη έχει δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα στην αγορά καθώς πολλές φορές χρήστες των μηχανημάτων αυτών παραδίδουν προϊόντα ποιότητας πολύ κατώτερης των περιστάσεων, κυρίως λόγω άγνοιας.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας είστε πάντα σίγουροι ότι παραλαμβάνετε ότι ακριβώς έχετε ζητήσει, για τη χρήση που το έχετε ζητήσει. Η τεράστια ποικιλία υλικών απαιτεί δίπλα σας έναν εξειδικευμένο σύμβουλο, με γνώσεις και απαραίτητα ήθος για να σας βοηθήσει να επίλεξετε τη βέλτιστη λύση για τη δική σας κατασκευή. Μάλιστα ελάχιστες φορές από τους ανθρώπους μας θα ακούσετε μία μόνο πρόταση. Είμαστε εδώ για να δούμε τη δική σας κατασκευή προσεκτικά και με σεβασμό στους χρήστες των τελικών προϊόντων. Πριν σας προτείνουμε οτιδήποτε, θα μελετήσουμε όλες τις δυνατότητες που έχετε και παραθέτοντάς σας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε επιλογής θα σας αφήσουμε να επιλέξετε αυτό το οποίο επιθυμείτε.

Στα εργαστήριά μας θα βρείτε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και διεθνώς αναγνωρισμένο για την ποιότητα των τελικών προϊόντων που κατασκευάζουν. Η εταιρεία μας διαθέτει τρισδιάστατους εκτυπωτές (3D Printers) των εταιρειών της Zortrax, της Formlabs, της Craftunique, της Raise3D, της BQ, της 3D Systems με όγκους εκτύπωσης από 200x200x200 mm έως και 800x800x800 mm. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε σχεδόν όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης. Στα εργαστήριά μας θα βρείτε 3D εκτυπωτές τεχνολογίας FDM (FFF) εναπόθεσης υλικού, SLA φωτοπολυμερισμού, SLS «πούδρας» και έναν άνθρωπο που θα σας οδηγήσει στην πιο value for money επιλογή για τη δική σας κατασκευή. Κατόπιν ειδικών παραγγελιών γίνονται τρισδιάστατες εκτυπώσεις ακόμη και σε μεταλλικά υλικά.

Εκτός των υπηρεσιών 3D Printing είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε και επιπλέον υπηρεσίες που αφορούν τους 3D εκτυπωτές. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε:

  • Πακέτα Υποστήριξης: Ώστε να λειτουργείτε τον εξοπλισμό σας πάντα στο έπακρο και με τις βέλτιστες ποιότητες.
  • Πακέτα Εκπαίδευσης: Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευσή σας στον προγραμματισμό ενός 3D Printer αλλά και στις προδιαγραφές που πρέπει να τίθενται.
  • Service/Αναβαθμίσεις: Εάν είστε ήδη κάτοχος ενός 3D Printer και θέλετε βοήθεια σε κάποια επισκευή ή θέλετε να εξελίξετε το μηχάνημά σας τότε εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.

Επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, θέλουμε να τον αντιμετωπίζουμε έτσι όπως είναι. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ασχοληθούμε συγκεκριμένα μαζί σας για κάθε σας κατασκευή ή ιδέα που έχετε.
Εάν έχετε κάποια ιδέα ή φωτογραφία ή σκαρίφημα από αυτό που επιθυμείτε τότε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε email στο info@get3d.gr