3D Printing

Από το 2016 έως σήμερα η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην τρισδιάσταση εκτύπωση (3D Printing) κατασκευάζοντας προϊόντα χρησιμοποιώντας τρισδιάστατους εκτυπωτές. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D Printing -Additive Manufacturing) πάντοτε με επαγγελματισμό και σε βάθος γνώση του αντικειμένου, αλλά κυρίως των υλικών και των χρήσεών τους.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας είστε πάντα σίγουροι ότι παραλαμβάνετε ότι ακριβώς έχετε ζητήσει, για τη χρήση που το έχετε ζητήσει. Η τεράστια ποικιλία υλικών απαιτεί δίπλα σας έναν εξειδικευμένο σύμβουλο, με γνώσεις για να σας βοηθήσει να επίλεξετε τη βέλτιστη λύση για τη κατασκευή σας.

Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τις περίσσοτερες εναλλακτικές, παραθέτοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε λύσης, ενώ εσείς είστε αυτοί που θα διαμορφώσετε το τελικό προϊόν.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποί μας δεν περιορίζονται ποτέ σε μία μόνο πρόταση, αλλά εξετάζουν προσεκτικά τις εναλλακτικές ώστε να σας παραθέσουν τις καλύτερες. Πριν σας προτείνουμε οτιδήποτε θα μελετήσουμε όλες τις πιθανότητες ακόμη και εάν η κατασκευή θεωρείται «απλή».

Στα εργαστήριά μας λειτουργούμε με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και διεθνώς αναγνωρισμένο για τις δυνατότητές του. Η εταιρία μας διαθέτει εκτυπωτές με δυνατότητα κατασκευής πολύ μικρών έως και πολύ μεγάλων αντικειμένων (πάνω από 800x800x800 mm) ενώ δεν γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής και στην ακρίβεια. Μάλιστα είμαστε μία από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα με δυνατότητα εκτύπωσης σχεδόν όλων των διαθέσιμων τεχνολογιών και υλικών.

Στα εργαστήριά μας θα βρείτε εκτυπωτές τεχνολογίας FFF (Fused Fabrication Filament), SLA (Stereolithography), Binder Jet, SLS (Selective Laser Sintering). Οι 3D Printers μας είναι επιλεγμένοι μετά από σκληρές δοκιμές ώστε να είμαστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητά τους ανά πάσα στιγμή.

Μερικοί από τους πιο γνωστούς οίκους κατασκευαστών όπως η 3D Systems, Formlabs, Zortrax, Craftunique αποτελούν επιλογές μας στον εξοπλισμό. Λειτουργώντας με τους καλύτερους έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευών σε υλικά όπως:

PLA, ABS, PETG, PC-ABS, HIPS, TPU, PC, PP, Wood reinforced PLA, PA6, PA12, CF (Carbon Fiber) reinforced polymers, GF (Glass Fiber) reinforced polymers, nanomaterial reinforced polymers, Multicolor 3D Printings, Resins (Ρητίνες) για μηχανολογικές εφαρμογές, βιοσυμβατές, υψηλής ανάλυσης (έως και 25microns), ελαστικές κ.α.

Η αγορά των πλαστικών αλλά και γενικότερα των σύνθετων υλικών αποτελεί μία τεράστια και συνεχώς εξελισσόμενη αγορά. Η επιχείρησή μας δοκιμάζει πάντα τα διαθέσιμα υλικά των διαφόρων κατασκευαστών ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Γνωρίζοντας τη δική σας εφαρμογή θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καταλλήλοτερο υλικό (με τη βοήθεια και ψηφιακών δοκιμών/ελέγχων) ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι τόσο το οικονομικότερο αλλά κυρίως λειτουργικό και ασφαλές.

More than 3D Printing

Εκτός των υπηρεσιών 3D Printing είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τον κλάδο όπως:

• Πακέτα Υποστήριξης: Ώστε να λειτουργείτε τον εξοπλισμό σας πάντα στο έπακρο και με τις βέλτιστες ποιότητες. Επιλέγοντας τα πακέτα υποστήριξης ένας άνθρωπος θα είναι πάντα δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσει σε κάθε δυσκολία που μπορεί να συναντήσετε.

• Πακέτα Εκπαίδευσης: Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευσή σας στον προγραμματισμό ενός 3D Printer αλλά και στις προδιαγραφές που πρέπει να τίθενται. Το προσωπικό μας αποτελείται από ανθρώπους άριστα τεχνικά καταρτισμένους, με υψηλό επίπεδο σπουδών αλλά κυρίως με εμπειρία στο χώρο των κατασκευών.

Το κάθε εκπαιδευτικό πακέτο διαμορφώνεται ανάλογα τις ανάγκες σας αλλά και το τεχνικό σας επίπεδο και γνώσεις. Έτσι προσαρμόζεται η εκπαίδευση στις απαιτήσεις σας και εν τέλει αποτελεί ένα εργαλείο που σας βοηθά να εξελιχθείτε και όχι μία στύρα, ανούσια γνώση θεωρητικών πληροφοριών.

• Service/Αναβαθμίσεις: Εάν είστε ήδη κάτοχος 3D Printer και θέλετε βοήθεια σε κάποια επισκευή ή θέλετε να εξελίξετε το μηχάνημά σας τότε θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα. Οι άνθρωποί μας γνωρίζουν την τεχνολογία και όχι απλά τη λειτουργία συγκεκριμένων κατασκευαστών. Το υψηλά τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Αναλαμβάνουμε την επισκευή ή αναβάθμιση σχεδόν κάθε τρισδιάστατου εκτυπωτή.

Επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, θέλουμε να τον αντιμετωπίζουμε έτσι όπως είναι. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ασχοληθούμε συγκεκριμένα μαζί σας για κάθε σας κατασκευή ή ιδέα που έχετε.
Εάν έχετε κάποια ιδέα ή φωτογραφία από αυτό που επιθυμείτε, τότε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε email στο info@get3d.gr