Η τρισδιάστατη σάρωση (3D Scanning) είναι μία από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ψηφιακών τρισδιάστατων αρχείων. Βέβαια όπως όλες οι τεχνολογίες έτσι και εδώ υπάρχουν περιορισμοί, κρυφά σημεία και υποσημειώσεις και εάν δε προστεθέι και η ιδιαιτερότητα της κάθε περίπτωσης τότε τα πράγματα γίνονται αρκετά περίπλοκα.

Όλα αυτά έρχονται να απλοποιηθούν χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας για να σαρώσετε ότι εσείς επιθυμείτε. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας είμαστε σε θέση να σαρώσουμε όποιο αντικείμενο θέλετε, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Οι άνθρωποί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για το δικό σας project χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μία περιουσία για να αποκτήσετε το τελικό αποτέλεσμα. Στην εποχή του downsizing είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεται κανείς τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης και να ενεργεί αντίστοιχα. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα μελετήσει το δικό σας project και θα σας προτείνει τη βέλτιστη λύση ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε ένα τρισδιάστατο μοντέλο (3D Model) όπως ακριβώς απαιτείται για τη δική σας εφαρμογή.

Η δουλειά μας δεν τελειώνει όμως απλά στη ψηφιοποίηση ενός αντικειμένου. Με διάφορα λογισμικά και με την εμπειρία μας θα σας ετοιμάσουμε ένα αρχείο το οποίο θα είναι έτοιμο για την τελική χρήση του. Ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις το τελικό αρχείο μπορεί να μεταφέρει και πληροφορίες για το χρώμα (έγχρωμα 3D Scans).
Τέλος στην εταιρεία μας θα βρείτε το μοναδικό σαρωτή προσώπου Easy Twin Facescanner με την εφαρμογή The Bobbleshop (λέξη-κουμπί με δεδομένο link).
Επικοινωνήστε μαζί μας στο (τηλ Αθήνας) ή στο 2815 20 18 14 ώστε να συζητήσουμε για το δικό σας project. Εναλλατικά μπορείτε να στείλετε email στο info@get3d.gr ή ΕΔΩ.