Βιομηχανικές λύσεις

Βιομηχανικές λύσεις

Η δημουργία και η εξέλιξη των τεχνολογιών της 3D Εκτύπωσης (3D Printing) και της 3D Σάρωσης (3D Scanning) οφείλεται στον βιομηχανικό κλάδο και για το λόγο αυτό η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε παρά να δείξει τον απαραίτητο σεβασμό προτείνοντας βιομηχανικές λύσεις προσαρμοσμενες στις ανάγκες σας. Με εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στον βιομηχανικό κλάδο και τις ανάγκες του, θα είναι δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσει να εντάξετε τις τεχνολογίες 3D στη βιομηχανία χωρίς προβλήματα. Θα μπορούσαμε να κατηγοριοποιήσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον βιομηχανικό κλάδο σύμφωνα με όσα αναφέρονται παρακάτω:

 1. Υπηρεσίες κατασκευών:

  Στη Get 3D θα βρείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D Printing-Additive Manufacturing). Όποια και εάν είναι η κατασκευή θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο υλικό και μέθοδο σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Όλα αυτά πάντα με γνώμωνα το κόστος του τελικού προϊόντος. Μάλιστα σε συνεργασία με άλλες μεθόδους είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε κατασκευές σε μικρές και μεσαίες ποσότητες. (έως 5.000 τμχ με το πλήθος να διαφέρει ανάλογα την κατασκευή).

 2. Ταχεία Πρωτοτυποποίηση (Rapid Prototyping):

  Με την υπηρεσία αυτή είστε σε θέση να πάρετε στα χέρια σας το πρωτότυπο που ζητάτε. Όχι μόνο για χρήσεις show only, αλλά και για χρήσεις σε κατασκευαστικές διαδικασίες (πχ investment casting-χύτευσης κ.α.). Φυσικά δεν αποκλείεται η χρήση του πρωτοτύπου στο τελικό προϊόν (end use products).

 3. Αντίστροφη Μηχανική (Reverse Engineering):

  Συνδυάστε την 3D Σάρωση και την 3D εκτύπωση μαζί με λογισμικά τρισδιάστατου σχεδιασμού και με την τεχνογνωσία μας ώστε να αποκτήσετε γρήγορα το προϊόν το οποίο επιθυμείτε.

 4. Οικονομοτεχνικές μελέτες αγοράς εξοπλισμού:

  Εάν ο όγκος εργασιών απαιτεί την αγορά εξοπλισμού τότε θα πρέπει να επιλέξετε τον καταλληλότερο για τις ανάγκες σας. Η εξέλιξη της αγοράς των συγκεκριμένων τεχνολογιών συνδυάζοντας την πρωτοποριακή μέθοδο λειτουργίας οδηγεί σε διαφορετικούς δρόμους δημιουργώντας νέους απροσδόκητους παράγοντες. Στα νέα αυτά «νερά» θα χρειαστείτε ανθρώπους που γνωρίζουν τα πρωτερήματα και μειονεκτήματα του εκάστοτε εξοπλισμού καθώς και θα αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σας.

  Το ρόλο αυτό ερχόμαστε να αναλάβουμε με απόλυτη ευθύνη και εγγύηση για το αποτέλεσμα εμείς. Θα ακούσουμε τις ανάγκες σας, θα παρατηρήσουμε τον τρόπο που εργάζεστε, θα προδιαγράψουμε μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σας προτείνουμε βιομηχανικές λύσεις που ταιριάζουν στα μέτρα σας. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, για τη μεταβατική περίοδο αλλά και για το μέλλον. Η ένταξη τεχνολογίων 3D στη βιομηχανία χωρίς την πρόκληση ανωμαλιών στην παραγωγή και κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα αποτελεί προτεραιότητά.

Εάν το δικό σας project δεν εντάσσεται παραπάνω μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας βοηθησουμε στην υλοποίησή του.