ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η δημουργία και η εξέλιξη των τεχνολογιών της 3D Εκτύπωσης (3D Printing) και της 3D Σάρωσης (3D Scanning) οφείλεται στον βιομηχανικό κλάδο και για το λόγο αυτό η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε παρά να δείξει τον απαραίτητο σεβασμό. Με εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει καλά τον βιομηχανικό κλάδο και τις ανάγκες του θα είναι δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τις τεχνολογίες αυτές χωρίς προβλήματα. Θα μπορούσαμε να κατηγοριοποιήσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον βιομηχανικό κλάδο σύμφωνα με όσα αναφέρονται παρακάτω, ωστόσο εάν το δικό σας project δεν εντάσσεται παρακάτω μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας βοηθησουμε στην υλοποίησή του.

  1. Υπηρεσίες κατασκευών: Στη Get 3D θα βρείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D Printing-Additive Manufacturing). Όποια και εάν η δική σας κατασκευή θα σας βοηθήσουμε αν επιλέξετε το καλύτερο υλικό και μέθοδο σύμφωνα με τις προδιαγραφές και πάντα ως γνώμωνα το κόστος του τελικού προϊόντος. Μάλιστα σε συνεργασία με άλλες μεθόδους ή και χωρίς αυτές είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε κατασκευές σε μικρές και μεσαίες ποσότητες (έως 5.000 τμχ με το πλήθος να διαφέρει ανάλογα την κατασκευή).
  2. Ταχεία Πρωτοτυποποίηση (Rapid Prototyping). Με την υπηρεσία αυτή είστε σε θέση να πάρετε στα χέρια σας το πρωτότυπο που ζητάτε τόσο για χρήσεις show only, όσο και για χρήσεις σε κατασκευαστικές διαδικασίες (πχ investment casting-χύτευσης κ.α.) και φυσικά χωρίς να αποκλείεται η χρήση του πρωτοτύπου στο τελικό προϊόν (end use products).
  3. Αντίστροφη Μηχανική (Reverse Engineering). Συνδυάστε την 3D Σάρωση και την 3D εκτύπωση μαζί με λογισμικά τρισδιάστατου σχεδιασμού και με την τεχνογνωσία μας ώστε να αποκτήσετε γρήγορα το προϊόν το οποίο επιθυμείτε.
  4. Οικονομοτεχνικές μελέτες αγοράς εξοπλισμού. Εάν η έκταση και ένταση της βιομηχανίας απαιτεί την αγορά δικού σας εξοπλισμού τότε θα πρέπει να επιλέξετε τον καταλληλότερο για τις δικές σας ανάγκες. Η εξέλιξη της αγοράς των συγκεκριμένων τεχνολογιών σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή μέθοδο λειτουργίας (η 3d εκτύπωση αποτελεί τη μόνη μέθοδο προσθετικής κατασκευής) έχει οδηγήσει σε διαφορετικούς δρόμους και έχει δημιουργήσει νέους παράγοντες που πολλές φορές ξεφεύγουν από τα γνωστά. Στα νέα αυτά «νερά» θα χρειαστείτε ανθρώπους που γνωρίζουν τα πρωτερήματα και μειονεκτήματα του εκάστοτε εξοπλισμού καθώς και θα αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σας. Το ρόλο αυτό ερχόμαστε να αναλάβουμε με απόλυτη ευθύνη και εγγύηση για το αποτέλεσμα εμείς. Θα ακούσουμε τις ανάγκες σας, θα παρατηρήσουμε τον τρόπο που εργάζεστε, θα προδιαγράψουμε μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα έρθουμε να σας προτείνουμε τις λύσεις που ταιριάζουν στα δικά σας μέτρα. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, για τη μεταβατική περίοδο αλλά και για το μέλλον. Θα εντάξετε τις τεχνολογίες χωρίς να προκληθούν ανωμαλίες στην παραγωγή σας και θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα που αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο μίας σύγχρονης βιομηχανίας.