Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

3D Design σύμφωνα με τις ανάγκες σας

3D Design

Εμπιστευτικότητα

Το σχέδιό σας θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από εσάς.

Εάν και γενικότερα ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει όποιον έχει τη γνώση να αποτυπώνει ψηφιακά τρισδιάστατα αρχεία, εμείς τον αξιοποιούμε με την ακριβή του έννοια. Οι σχεδιαστές μας δεν είναι απλοί χειριστές προγραμμάτων CAD, αλλά σχεδιαστές με εις βάθος γνώσεις ο καθένας στο δικό του πεδίο αυθεντίας.

Η εμπειρία μας μέσα από προϋπηρεσία σε κατασκευαστικές μονάδες της χώρας αλλά και από την έως σήμερα παράδοση μεγάλου πλήθους επιτυχημένων projects, μας βοηθά να αντιληφθούμε καλύτερα το δικό σας ζητούμενο. Στο σχεδιαστικό μας τμήμα θα βρείτε διαφορετικούς ανθρώπους ικανούς να σχεδιάσουν γνωρίζοντας τις κατάλληλες προδιαγραφές έργα τα οποία είτε αφορούν αμιγώς μηχανολογικά ή παρόμοια σύνολα είτε αφορούν πιο «ελεύθερες γεωμετρίες».

Οι σχεδιαστές μας αξιοποιούν στο έπακρο εξειδικευμένα λογισμικά Computer Aided Design (CAD), Sculpting κ.α. Κυρίως όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη συμπεριφορά που θα έχει το σχεδιασμένο προϊόν σε διάφορες εφαρμογές μέσω λογισμικών προσομοιώσεων (CAE- Simulation Software).
Με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων θα μπορέσουμε να σας δώσουμε μία πολύ ακριβή εποπτεία για τη συμπεριφορά και τα σημεία προσοχής του σχεδίου σας. Με δυνατότητα εκτός άλλων, φωτορεαλιστικής απεικόνισης, υπολογισμού βάρους, όγκου, θερμικής και μηχανικής καταπόνησης θα είστε σε θέση να γνωρίζετε με αρκετά μεγάλη ακρίβεια τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του έργου σας.

Οι άνθρωποί μας είναι σε θέση να ξεκινήσουν τη δημιουργία της ιδέας σας δίνοντας απλές περιγραφές ή ένα από σκαρίφημα σε ένα χαρτί. Θα σας καθοδηγήσουν για τις βέλτιστες κατασκευαστικές μεθόδους ήδη από τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού, έχοντας ως γνώμονα ότι το 3d printing δεν είναι μονόδρομος αλλά διέξοδος.

Custom 3D Design χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς.

Τέλος, χωρίς να μειώνεται η σημασία της, βρίσκεται η εμπιστευτικότητα. Η Get 3D ενδεχομένως να αποτελεί μία από τις λίγες, εάν όχι τη μοναδική, εταιρείες που δεν ανακοινώνει τις συνεργασίες της (εκτός και εάν αλλιώς συμφωνηθεί) για διαφημιστικούς σκοπούς. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι η συνεργασία μαζί μας στηρίζεται σε γερά θεμέλια, ενώ εσείς είστε πάντα σίγουροι ότι η πνευματική σας ιδιοκτησία δε περιφέρεται σε διάφορα γραφεία.

Θα ήταν λάθος να πούμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα…Ωστόσο δεν θα ήταν ψέμα να σας πούμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τα μάθουμε εάν αυτό απαιτεί το δικό σας project! Περιμένουμε απλά να μας θέσετε το στόχο!

elGreek