Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο κόσμος των κατασκευών είναι ένας μεγάλος και πολύπλευρος κόσμος ο οποίος απαιτεί το συνδυασμό πολλών τεχνικών και τεχνολογιών (Manufacturing Technologies) ώστε να παραλάβετε το τελικό προϊόν. Στη Get 3D αποφασίσαμε να απλοποιήσουμε για εσάς τον κόσμο αυτό. Μέσα από την εμπειρία στο χώρο της τρισδιάστατης εκτύπωσης και τη ζήτηση στον κλάδο της ανάπτυξης προϊόντων διαπιστώσαμε την ανάγκη ο επαγγελματίας να παραλαμβάνει το δικό του εξατομικευμένο προϊόν χωρίς να εμπλέκεται με το πλήθος των διαφορετικών τεχνικών που απαιτούνται για την παραγωγή του.

Αυτό συμβαίνει διότι η παραγωγή ενός τελικού προϊόντος σπάνια περιλαμβάνει τη χρήση μίας μόνο κατασκευαστικής τεχνολογίας. Στην εταιρεία με την πάροδο του χρόνου αναπτύξαμε ένα πλήθος κατασκευαστικών τεχνικών με σκοπό να παρέχουμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ υπηρεσίες στον κλάδο των κατασκευών-παραγωγής. Με τον τρόπο αυτό εσείς έχετε απέναντί σας έναν και μόνο άνθρωπο με τον οποίο μπορείτε να συνεννοηθείτε. Εμείς αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε ή να εκτελέσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται για την παραγωγή του προϊόντος σας. Φυσικά όλα αυτά γίνονται με την εγγύηση της εταιρείας μας σε κάθε τι που παραλαμβάνετε.

Manufacturing Technologies

3D Printing- Additive Manufacturing

Ως η γενετήσια κατασκευαστική τεχνολογία της εταιρείας μας δεν θα μπορούσε να λείπει από τις βασικές μεθόδους που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των δικών σας προϊόντων. Διαθέτοντας σχεδόν όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης (FFF, SLA, SLS, Binder Jet κτλ.) είμαστε σε θέση να καλύψουμε σχεδόν οποιαδήποτε ανάγκη σας. Οι βέλτιστες επιλογές και ο συνδυασμός των τεχνολογιών θα γίνει από έναν εξειδικευμένο σύμβουλο ο οποίος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς τεχνολογία ή τεχνολογίες. Όλες οι επιλογές θα πρέπει να γίνονται πάντα έχοντας ως γνώμονα τον όγκος παραγωγής, τον χρόνο παράδοσης όπως επίσης και την επιθυμητή ποιότητα του τελικού προϊόντος. Μέσω ενός διευρυμένου δικτύου συνεργατών υπάρχει δυνατότητα για παραγωγή 3d printed μεταλλικών εξαρτημάτων, τη δυνατότητα αυτή ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε να σας την παρέχουμε με ιδία μέσα.

Glass/Carbon Fibers

Ο τομέας των σύνθετων υλικών αποτελεί την αιχμή του δόρατος της έρευνας στο χώρο των κατασκευών. Στην εταιρεία μας παρέχεται η δυνατότητα για την κατασκευή σύνθετων ή και απλών γεωμετριών με τη χρήση φύλλων ϋαλονημάτων και ανθρακονημάτων. Η σκλήρυνση πραγματοποιείται με τις κατάλληλες πολυεστερικές ή εποξικές ρητίνες, ενώ τα καλούπια συνήθως παράγονται με τη χρήση 3d printing με αποτέλεσμα να μη γίνεται καμία έκπτωση στην απαιτούμενη πολυπλοκότητα των σύγχρονων κατασκευών. Αυτό γίνεται καθώς με τη χρήση τρισδιάστατων εκτυπωτών η παραγωγή σύνθετων γεωμετριών και πολύπλοκων συναρμολογημάτων (πολύ συχνή απαίτηση σε καλούπια) δεν ανεβάζει το κόστος κατασκευής αυτών.

Φινίρισμα

Κανένα προϊόν δεν πετυχαίνει επειδή απλά είναι καλό (λειτουργικό), απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας είναι και η εμφάνιση -υφή του. Για το λόγο αυτό στις εγκαταστάσεις μας έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος με σκοπό το αψεγάδιαστο φινίρισμα των προϊόντων σας. Εκτός των παραδοσιακών μεθόδων (τρίψιμο, στοκάρισμα, βαφή) στο χώρο αυτό πραγματοποιούνται και πλήθος άλλων εργασιών που πιθανόν να απαιτούνται ώστε το προϊόν σας να είναι άψογο. Οι άνθρωποί μας με μεράκι και αγάπη θα επιμεληθούν τα προϊόντα σας στα χέρια, με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι έχουμε αγγίξει κάθε γωνία και είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Παράλληλα με τη βοήθεια των καλλιτεχνικών επιμελητών μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ακόμη και την καλλιτεχνική επιμέλεια και βαφή με απόλυτη λεπτομέρεια σε οτιδήποτε μας ζητήσετε.

Ονειρευόμαστε έναν κόσμο που ο καθένας θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί τα δικά του όνειρα, σκέψεις, ιδέες! Είμαστε εδώ να σας ακούσουμε, να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματά σας και τελικά να φέρουμε μπροστά σας τις ιδέες! Virtualize Your Imagination… άλλωστε είναι το moto μας!

elGreek