Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

welcome image

Καλωσόρισμα

Καλώς ορίσατε στη Get3D, μία από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα γύρω από τον κόσμο της Προσθετικής Κατασκευής (Additive Manufacturing)-τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D Printing), τρισδιάστατης σάρωσης (3D Scanning) και τρισδιάστατου σχεδιασμού (3D Design).

Σε εμάς μπορείτε να βασιστείτε ώστε να μπορέσετε και εσείς να εισαχθείτε και να εξελίξετε αυτές τις νέες τεχνολογίες που σκοπό έχουν να αλλάξουν ριζικά τον κόσμο των κατασκευών.

Εξερευνήστε ένα κομμάτι της δουλείας μας:

Get3D Logo

Print/ Scan/ Design

Πλήρης κατανόηση των απαιτήσεών σας & ποιοτικό αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά.
Σχεδιασμός στα μέτρα σας

Αποκτήστε τον προσωπικό σας σχεδιαστή. Ένας από τους ανθρώπους μας θα είναι πάντα δίπλα για να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα

Προσιτό κόστος

Όλες μας οι αποφάσεις και οι προτάσεις έχουν πάντα γνώμονα το οικονομικό όφελός σας.

Ταχύτητα

Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες «φάρμες» είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ταχύτητα στην παραγωγή

Εμπειρία

Οι άνθρωποί μας έχουν βαθιά γνώση και εμπειρία όχι μόνο στο 3D Printing αλλά στους περισσότερους βιομηχανικούς κλάδους

Υλικά για όλες τις εφαρμογές

Στη γκάμα μας θα βρείτε μία από τις πιο πλούσιες επιλογές σε πλαστικά και σύνθετα υλικά

Αξιόπιστο αποτέλεσμα

Με συγκεκριμένα προγράμματα διαχείρισης ποιοτικού ελέγχου και με την εγγύησή μας είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα

Υπηρεσίες

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας ξεκίνησε την πορεία της το 2016 με ανθρώπους που ασχολούνταν με τις τεχνολογίες της 3D Εκτύπωσης και της 3D Σάρωσης ήδη από τα πρώτα χρόνια που οι τεχνολογίες αυτές άρχισαν να αποκτούν διευρυμένη εφαρμογή.

Οι άνθρωποί μας είναι εξειδικευμένοι και με εμπειρία στο χώρο των κατασκευών και των οικονομικών. Με τα συστατικά αυτά και με την αγάπη μας και το πάθος μας για τη δουλειά μας είμαστε σε θέση να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας και να σας καθοδηγούμε στις βέλτιστες επιλογές για κάθε σας ιδέα.

Όλα αυτά έρχονται να ενισχύσουν τον εξοπλισμό που διαθέτουμε ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ζήτηση. Ενώ σε συνδυασμό με ένα δίκτυο συνεργατών σε ένα μεγάλο φάσμα ειδικοτήτων μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην εκτέλεση οποιουδήποτε έργου.  Εφαρμόζοντας ποιοτικό έλεγχο στα τελικά προϊόντα μας, όπως και στις διαδικασίες εξυπηρέτησης είμαστε σίγουροι ότι κάθε φορά παραλαμβάνετε αυτό ακριβώς το οποίο ζητήσατε.

Ένας από τους ανθρώπους μας θα είναι πάντα δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το τελικό σας προϊόν σε υλικά κατάλληλα για τη χρήση που επιθυμείτε, με φινίρισμα όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί ή προδιαγράψει και με εγγύηση στο τελικό αποτέλεσμα όποια και είναι η εφαρμογή σας!

Σκοπός μας δεν είναι να φέρουμε την επανάσταση στο χώρο των κατασκευών, σκοπός μας είναι να εγκαθιδρύσουμε και να θέσουμε ισχυρά θεμέλια στην αγορά, ώστε ο κόσμος να εντάξει έτσι ακριβώς όπως αρμόζει την 3D Εκτύπωση, 3D Σάρωση και φυσικά τον 3D Σχεδιασμό.

aboutuslogo

Αθήνα

Σουλίου 79,
Άγιος Δημήτριος 17342

Τηλ.: 210 9942437

E-mail: info@get3d.gr

Καθημερινές 09:00 – 17:00
Σάββατο 09:00 – 14:30

Ηράκλειο

ΒΙΠΕ Ηρακλείου Οδός Β 10,
Ηράκλειο Κρήτη 71408

Τηλ.: 2815 201814

E-mail: info@get3d.gr 

Καθημερινές 09:00 – 17:00
Σάββατο 09:00 – 14:30

Κύπρος

Πάφος

Τηλ.: (+357) 95903197

E-mail: cyprus@get3d.gr

Καθημερινές 09:00 – 17:00
Σάββατο 09:00 – 14:30

Μερικοί από τους συνεργάτες μας:

elGreek