Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η τρισδιάστατη σάρωση (3D Scanning) αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο για να αποκτήσετε ένα τρισδιάστατο σχέδιο από ένα φυσικό αντικείμενο. Βέβαια όπως όλες οι τεχνολογίες έτσι και εδώ υπάρχουν περιορισμοί, κρυφά σημεία και υποσημειώσεις που σε συνδυασμό με τη μοναδικότητα κάθε περίπτωσης καθιστά τη διαδικασία άξια προσοχής.

3D Scanning

3D Scanning Solutions

Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες 3d scan της εταιρείας μας, είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ξεπερνώντας όλους τους σκοπέλους. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας μπορούμε να σαρώσουμε όποιο αντικείμενο επιθυμείτε, ανεξαρτήτως μεγέθους. Οι μηχανικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για το δικό σας project. Η διαδικασία της ψηφιοποίησης και της δημιουργίας τρισδιάστατων σχεδίων δεν είναι μία απλή διαδικασία.

Για την επιτυχημένη εκτέλεσή της είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα σημαντικά σημεία του αντικειμένου καθώς και τον σκοπό που θέλουμε να παράγουμε τα ψηφιακά τρισδιάστατα σχέδια. Θέτοντας τις κατάλληλες προδιαγραφές και αξιοποιώντας στο έπακρο την ανάλυση και την ακρίβεια του εξοπλισμού μας, μπορείτε να επαναπαυθείτε στο ότι θα λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με απόλυτο σεβασμό προς το πρωτότυπό σας και δίνοντάς σας ακόμη και τη δυνατότητα λήψης χρωμάτων και υφών θα σας ετοιμάσουμε το δικό σας ψηφιακό αρχείο, βελτιστοποιημένο ως προς τη λειτουργικότητά του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η δουλειά μας όμως δε σταματάει εκεί. Εκτός της απλής σάρωσης ενός πρωτοτύπου, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αντίστροφης μηχανικής (Reverse Engineering) και ανάπτυξης προϊόντος (product development). Υπηρεσίες που απαιτούν άριστα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, αλλά κυρίως απαιτούν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και εμπειριών στο βιομηχανικό σχεδιασμό. Η εμπειρία μας αυτή σε πλήθος βιομηχανικών κλάδων μας καθιστά άκρως ανταγωνιστικούς ώστε εσείς να είστε σίγουροι για την επιτυχία του project σας.

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε έχει τη δυνατότητα να σαρώνει με ακρίβεια έως και 10microns (υπό συνθήκες), ενώ παράλληλα τα λογισμικά που χρησιμοποιούμε μας δίνουν τη δυνατότητα της πλήρους εποπτείας του τελικού αποτελέσματος. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ακρίβεια των σαρώσεων αλλά και των παραγόμενων σχεδίων δεν μπορεί να είναι ίδια για όλων των ειδών τα αντικείμενα, ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε ότι από εμάς σίγουρα θα παραλάβετε τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Το σχεδιαστικό μας τμήμα θα είναι πάντα σε στενή επαφή μαζί σας, με στόχο να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να τεθούν οι κατάλληλες προδιαγραφές για κάθε σας project.


Η τεχνολογίες του 3D Scanning βασίζονται σε δύο βασικές αρχές που ξεχωρίζουν κυρίως από την πηγή του εκπεμπόμενου φωτός. Αφενός η τεχνολογία του structured light (δομημένου φωτός) το οποίο με τη χρήση ενός projector προβάλει και ταυτόχρονα διαβάζει συγκεκριμένα μοτίβο φωτός από το ζητούμενο αντικείμενο, αφετέρου η τεχνολογία laser που όπως αντιλαμβάνεται κανείς βασίζεται σε ανάγνωση ανακλώμενης ακτίνας laser. Πολλές τεχνικές δυσκολίες απαντώνται σε εξαρτήματα τα οποία έχουν υψηλή ανάκλαση με αποτέλεσμα να μειώνεται δραματικά η ποιότητα του σαρωμένου αντικειμένου όσο και η ακρίβεια των αυτών μετρήσεων. Βέβαια η τεχνολογία laser scan επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με αυτή του structured light, χωρίς ωστόσο να αποτελεί πανάκεια για κάθε εφαρμογή.

Στην Get 3D είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε όλες τις διαθέσιμες 3d scan τεχνολογίες με τον βέλτιστο τρόπο ώστε εσείς να αποκτήσετε στη μέγιστη ακρίβεια το ζητούμενο σχέδιο.


Η χρήση της τεχνολογίας του 3D Scanning αποτελεί μία επιλογή η οποία πολλές φορές ενεργοποιείται καθ’ υπερβολή, προσθέτοντας κόστος στην ανάπτυξη του προϊόντος σας. Οι άνθρωποί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να αποκτήσετε ψηφιακή μορφή στο σχέδιό σας. Πολλές φορές η αποτύπωση ενός αντικειμένου απαιτεί απλά καλή γνώση μετρολογίας και γεωμετρίας, ενώ στις πιο σύνθετες γεωμετρικές γραμμές γίνεται χρήση του 3D Scanning.

Προδιαγραφές

Εσείς ορίζετε τις προδιαγραφές, εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Αποτέλεσμα στα μέτρα σας

Η ομάδα μας θα βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί σας σε κάθε βήμα του project σας.

Εγγύηση

Είμαστε σίγουροι ότι θα παραδώσουμε στο ακέραιο αυτό που σας υποσχεθήκαμε, γι’ αυτό και εγγυόμαστε για την εργασία μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.

elGreek