Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Professional 3D Printing

Η τρισδιάστατη εκτύπωση αποτελεί μία νέα, σύγχρονη και ιδιαίτερα καινοτόμο κατασκευαστική μέθοδο. Πολλές έρευνες και μελέτες δείχνουν ότι το μέλλον των κατασκευών και της παραγωγής γενικότερα έχει την τάση να κινείται γύρω από το 3d printing και αυτό γιατί τα πλεονεκτήματα τα οποία δίνει είναι πολλά. Πολλές εφαρμογές και οφέλη προκύπτουν από τη χρήση του 3d print σε επιχειρήσεις με στόχο να βελτιώσουν τα παραγόμενά τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

Η Get 3D δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες απόλυτα προσηλωμένη στο να βοηθήσει στην άψογη εφαρμογή του 3d printing και φυσικά τη βελτίωση της εικόνας της επιχείρησής σας. Οι εφαρμογές σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ατελείωτες, ωστόσο θα μπορούσαμε να κατηγοριοποιήσουμε ορισμένες υπηρεσίες με σκοπό να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε με ποιο τρόπο η δική σας επιχείρηση είναι σε θέση να περάσει στη νέα εποχή των κατασκευών.

Ανάπτυξη Προϊόντων

Οι άνθρωποί μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ανάπτυξη νέων προϊόντων για τη δική σας επιχείρηση. Με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων σχεδιασμού, ελέγχου-προσομοίωσης και πλήθος άλλων ψηφιακών βοηθημάτων θα μπορέσουμε να σας δώσουμε την καλύτερη εικόνα για το νέο σας προϊόν πριν αυτό φτάσει στο στάδιο της παραγωγής. Παράλληλα με τη χρήση του 3d print θα σας παραδώσουμε ένα πλήρες πρωτότυπο, το οποίο υπό συνθήκες θα μπορεί να λειτουργεί στις συνθήκες του τελικού προϊόντος. Έτσι με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση πριν την τελική παραγωγή του προϊόντος σας να αποκτήσετε την πλήρη εικόνα του προϊόντος σας. Αυτό πραγματοποιείται από εμάς τόσο μέσα από διάφορες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις όσο και με την κατασκευή πρωτοτύπων με τα κατάλληλα υλικά και δομές ώστε να μπορέσετε να κάνετε την απαραίτητη εκτίμηση σε κάθε εφαρμογή. Η διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων είναι μία διαδικασία που απαιτεί άψογη συνεργασία μεταξύ σχεδιαστή και πελάτη.

Για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας είναι απαραίτητο ο σχεδιαστής να μιλάει τη «γλώσσα» σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία μαζί σας καθώς σκοπός μας είναι το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό το οποίο έχετε φανταστεί, και φυσικά να λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε θέσει. Αυτό το επιτυγχάνουμε διαθέτοντας ένα άρτια καταρτισμένο τμήμα σχεδιασμού, με πείρα στον παραγωγικό κλάδο της χώρας. Έτσι άνθρωποί μας μπορούν να μιλάνε κοινή γλώσσα μαζί σας, να αντιλαμβάνονται την ανάγκη σας, να συμμερίζονται τους προβληματισμούς σας μα πάνω απ’ όλα να είναι σε θέση να σας δώσουν την απαραίτητη λύση στο κάθε πρόβλημα που προκύπτει κατά το σχεδιασμό. Οι άνθρωποί μας διαθέτουν ο κάθε ένας ξεχωριστά τη δική του εξειδίκευση και φυσικά την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Έτσι κάθε κατηγορία προϊόντος δίδεται σε κάθε design specialist έτσι ώστε να έχετε το δικό σας προσωπικό σχεδιαστή. Φυσικά δεν είναι δυνατό να γνωρίζουμε τα πάντα. Εκεί που η δική μας εμπειρία και γνώση σταματά, αναλαμβάνει το μεγάλο δίκτυο συνεργατών το οποίο διαθέτουμε με στόχο τη συμβουλευτική σε κατηγορίες προϊόντων. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω μας καθιστά σε πλεονεκτική θέση, γιατί έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στην ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Professional 3D Printing

Μαζική Παραγωγή

Η Get 3D επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κύκλου της στην εξέλιξη του εξοπλισμού της. Διατηρώντας σταθερή αξία να λειτουργούμε με τον καλύτερο εξοπλισμό της αγοράς και με την αφοσίωσή μας στην τρισδιάστατη εκτύπωση, έχουμε δύο από τα πλέον άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια 3d printing. Παράλληλα διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες φάρμες 3d printers, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να παρέχουμε και υπηρεσίες μαζικής παραγωγής. Η σύγχρονη αγορά προϊόντων απαιτεί πολύ υψηλή εξατομίκευση και συχνή ανανέωση αυτών. Οι παραδοσιακές μέθοδοι κατασκευής αλλά και τα έτοιμα προϊόντα μαζικής παραγωγής δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες αυτές. Τα κόστη των εργαλείων στις παραδοσιακές κατασκευαστικές μεθόδους αλλά και η μείωση κόστους λόγω μεγάλων όγκων παραγωγής (έτοιμα προϊόντα) δεν βοηθούν στο να έχετε σύγχρονα εξατομικευμένα και με τη δυνατότητα συχνών αλλαγών προϊόντα. Σε αυτά πολλές φορές προστίθενται μεταφορικά έξοδα, κόστη αποθήκευσης κ.α. Η προσθετική κατασκευής (Additive Manufacturing) με το σύνολο των διαθέσιμων τεχνολογιών σε συνδυασμό πολλές φορές μεταξύ τους αλλά και με ορισμένες παραδοσιακές κατασκευαστικές τεχνικές, δίνει μία διέξοδο και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε εσάς. Με τη χρήση του 3d printing αφενός το κόστος εξατομίκευσης οριακά μηδενίζεται, καθώς δεν απαιτείται η κατασκευή διαφορετικών εργαλείων αλλά και γιατί η παραγωγή μπορεί να γίνει on demand σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τη συχνή ανανέωση, εκτός του κόστους σχεδιασμού, μέσα από την τρισδιάστατη εκτύπωση δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να αλλάξει ένα προϊόν. Αυτά και αρκετά ακόμη πλεονεκτήματα, όπως για παράδειγμα ο μικρός περιορισμός στις κατασκευάσιμες γεωμετρίες αλλά και η flat χρέωση ασχέτως δυσκολίας στη γεωμετρία, καθιστούν άκρως ανταγωνιστική επιλογή αυτή της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Βέβαια όταν μιλάμε για μεγάλες ποσότητες δεν είναι απαραίτητο ότι η λύση του 3d printing αποτελεί μονόδρομο. Σίγουρα δεν αποτελεί συμφέρουσα επιλογή για πολύ μεγάλες παραγωγές προϊόντων αυτή τη στιγμή. Για το λόγο αυτό πριν από κάθε συνεργασία μας, οι προσφορές μας θα περιλαμβάνουν αναλυτικά τα κόστη και όλες τις πιθανές εναλλακτικές ώστε να είστε σε θέση να κρίνετε και να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα λύση.

Εκπαίδευση/ Support

Θα αποτελούσε μεγάλο μας λάθος εάν μέσω της ενασχόλησής μας επαγγελματικά με μία τόσο καινοτόμο τεχνολογία, δεν είχαμε το πάθος να τη μεταλαμπαδεύσουμε σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά. Έχοντας πλήρη εικόνα για το πως λειτουργεί η τρισδιάστατη εκτύπωση σε κάθε ένα κλάδο εφαρμογής, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορεί παρά να έχει ομοιότητες αλλά και διαφορές. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή 3d printing δεν μπορεί να είναι πανομοιότυπη σε όλα τα επαγγέλματα και τους κλάδους. Τόσο η διαφορά στις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες όσο και στις ιδιαιτερότητες ανάμεσα σε επαγγέλματα και τρόπους εργασίας, απαιτούν την πλήρη εξατομίκευση και εξειδίκευση και τις εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Αυτό είναι που μας ξεχωρίζει ως φορέα εκπαίδευσης, καθώς δεν θέλουμε να σας μιλάμε μόνο γενικά και αόριστα, αλλά θέλουμε μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις δικές σας, ιδιαίτερες, δυσκολίες. Παράλληλα συμμετέχουμε σε συνεργασία με άλλους φορείς ώστε να διαδοθεί η χρήση του 3d print και ο κόσμος να γνωρίσει τις νέες δυνατότητες που του δίνονται. Σε συνεργασία με τον προσωπικό σας σύμβουλο θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τα δικά σας σεμινάρια είτε για γενική είτε για άκρως εξειδικευμένη εκπαίδευση στους τομείς της τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D Printing), τρισδιάστατης σάρωσης (3D Scanning) και τρισδιάστατου σχεδιασμού (3D Design).

Είμαστε εδώ για να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας και μετέπειτα να αναπτύξουμε το κατάλληλο εκπαιδευτικό πακέτο τόσο σε έκταση όσο και σε ένταση. Τέλος παρέχουμε τη δυνατότητα υποστήριξης τόσο του νέου όσο και πιθανού υπάρχοντος εξοπλισμού. Με τα υποστηρικτικά πακέτα που διαθέτουμε είστε σε θέση να είστε σίγουροι και ασφαλείς ότι ο εξοπλισμός σας θα λειτουργεί απρόσκοπτα οποιαδήποτε στιγμή. Μάλιστα για να διασφαλίσουμε το «ασταμάτητο» της παραγωγής σας, με την επιλογή ορισμένων πακέτων support αναλαμβάνουμε εμείς την παραγωγή εάν ο δικός σας εξοπλισμός σταματήσει για οποιοδήποτε λόγο.

Έρευνα και Ανάπτυξη

Η ενασχόλησή μας ειδικά στον τομέα του prototyping αλλά και γενικότερα μέσα από την καινοτομία του Additive Manufacturing, μας επιτρέπει να διαθέτουμε ισχυρό ερευνητικό υπόβαθρο. Παράλληλα ο κόσμος της εταιρείας μας διακατέχεται από έντονο ερευνητικό πάθος, καθώς σε συνεργασία με ΑΕΙ και άλλους εκπαιδευτικούς φορείς της χώρας, οι άνθρωποί μας λειτουργούν με την αρχή της δια βίου μάθησης. Το προσωπικό μας διαθέτει υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, ενώ η εμπλοκή μας με ερευνητικά ευρωπαϊκά και εγχώρια προγράμματα, ενισχύουν την ερευνητική μας αποτελεσματικότητα. Η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλο φάσμα ιδιωτικών και δημόσιων φορέων με στόχο την καινοτομία στην έρευνα και την επίλυση σοβαρών προβλημάτων της κοινωνίας.

elGreek