Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Clips Αυτοκινήτου

    Η προσθετική κατασκευή στην υπηρεσία της αυτοκίνησης και η εταιρεία μας στην υπηρεσία της κοινότητας! Πολλές φορές τα μικρά προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα. Σε νέα μοντέλα γνωστής κατασκευάστριας εταιρείας αυτοκινήτων, μία μικρή λάθος επιλογή υλικού οδηγούσε τις βάσεις της φωτογραφίας σε πρόωρη γήρανση. Οι πλαστικές αυτές βάσεις συγκρατούν τα σωληνάκια για την παροχή υγρού καθαρισμού στους υαλοκαθαριστήρες, με αποτέλεσμα μετά τη γήρανση των εργοστασιακών βάσεων, αυτές να σπάνε και τα σωληνάκια παροχής νερού στα μπράτσα των υαλοκαθαριστήρων να κρέμονται στον αέρα με αποτέλεσμα να μη ψεκάζουν σωστά στο παρμπρίζ του οχήματος.

    Η εταιρεία μας χρησιμοποιώντας εργαλεία τρισδιάστατης ψηφιακής αποτύπωσης (3D Scan και CAD), επανασχεδίασε τη βάση, βελτιώνοντας σε σημεία το σχεδιασμό αλλά βασικά αλλάζοντας το υλικό κατασκευής για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο χρόνο.

    Με τη βοήθεια της τρισδιάστατης εκτύπωσης και συγκεκριμένα του νέου workhorse της Formlabs, Fuse 1+ μέσα σε μία μέρα παράχθηκαν περισσότερα από 200 τεμάχια και παραδόθηκαν έτοιμα προς χρήση!

    elGreek