Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Polymaker λανσάρει νέα νήματα 3D εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας – PolySonic™ PLA & PLA Pro

  Στα χνάρια του ρητού “Simplify Creation”, η Polymaker αρνείται σταθερά να συμβιβαστεί και προχωράει με δημιουργικότητα. Σήμερα, η Polymaker λάνσαρε μια ολοκαίνουργια οικογένεια νημάτων τρισδιάστατης εκτύπωσης αφιερωμένη στην εκτύπωση υψηλής ταχύτητας. Αυτή η κίνηση στοχεύει να οδηγήσει τη βιομηχανία προς τα εμπρός αυξάνοντας την παραγωγικότητα των τρισδιάστατων εκτυπωτών, επιτρέποντας μεγαλύτερο όγκο εξαρτημάτων ανά ώρα χωρίς συμβιβασμούς στα χαρακτηριστικά εκτύπωσης ή στη μηχανική αντοχή του εκτυπωμένου εξαρτήματος.

  Τρεις κρίσιμες πτυχές για τον ορισμό του νήματος υψηλής ταχύτητας:

  Εξώθηση – Τα νήματα PolySonic™ PLA παρουσιάζουν ευρύτερο παράθυρο εξώθησης σε σύγκριση με τα κανονικά νήματα PLA, επιτυγχάνοντας 30% αύξηση στον ρυθμό ροής στις ίδιες θερμοκρασίες εκτύπωσης σε σύγκριση με τα κανονικά νήματα PLA. Αυτή η ώθηση στην απόδοση εξώθησης επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προφίλ με υψηλότερες ταχύτητες εκτύπωσης πριν παρατηρήσουν τα φαινόμενα underextrusion στο τυπωμένο αντικείμενο.

  Forming – Οι επιστήμονες της Polymaker έχουν βελτιστοποιήσει τη ρεολογία του PolySonic™ έτσι ώστε να μπορεί να μεταβαίνει από ρευστό σε στερεό με σχεδόν μηδενική συρρίκνωση. Αυτό παράγει ευκρινείς γωνίες, λεπτομέρειες και απότομες προεξοχές ενώ εξακολουθεί να γίνεται εξώθηση σε υψηλούς ρυθμούς ροής. Επιπλέον, ενισχύει σημαντικά την πραγματική παραγωγικότητα εκτύπωσης σε σύγκριση με το κανονικό PLA, αυξάνοντας την απόδοση παραγωγής έως και 150%.

  Μηχανικές ιδιότητες – Το PolySonic™ PLA παρουσιάζει πτώση των μηχανικών ιδιοτήτων μόνο κατά 6% κατά την εκτύπωση σε υψηλή ταχύτητα σε σύγκριση με το κλασικό δείγμα δοκιμής. Αντίθετα, το PolyLite™ PLA (κανονικό PLA) σημειώνει πτώση 24% όταν αυξάνεται η ταχύτητα. Αυτός ο τελικός παράγοντας επιτρέπει στο PolySonic™ να εκτυπώνει τόσο γρήγορα όσο και λειτουργικά, κάτι που ήταν ο προηγούμενος περιορισμός στην εκτύπωση 3D υψηλής ταχύτητας. Οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα των μηχανημάτων τους χωρίς συμβιβασμούς στην αντοχή των εξαρτημάτων ή στην ποιότητα εκτύπωσης.

  Δύο τύποι νημάτων για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών

  Το PolySonic™ PLA, ένα επαναστατικό νήμα τρισδιάστατης εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας, δημιουργεί άνετα προφίλ εκτύπωσης άνω των 300 mm/s με ανώτερα χαρακτηριστικά εκτύπωσης. Ο γρήγορος ρυθμός εξώθησης, η υψηλή ακρίβεια και η εξαιρετική πρόσφυση μεταξύ των στρωμάτων ενισχύουν σημαντικά την ταχύτητα εκτύπωσης 3D, παρέχοντας στους χρήστες μια νέα και συναρπαστική εμπειρία! Ενώ επιταχύνει την απόδοση εκτύπωσης, διατηρεί επίσης την μηχανική του απόδοση, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων λειτουργικών πρωτοτύπων, καλλιτεχνικών δημιουργιών και παραγωγής προϊόντων τελικής χρήσης. Αρχικά διαθέσιμο σε 5 χρώματα, επιτρέπει στην πολύχρωμη δημιουργικότητά σας να ζωντανέψει!

  Το PolySonic™ PLA Pro είναι ένα PLA βελτιωμένης ανθεκτικότητας σε συνδυασμό με τροποποιητές κρούσης που παράγουν ολκιμότητα παρόμοια με το ABS και ακαμψία που υπερτερεί των ASA & PETG. Η ανώτερη σκληρότητα και οι μηχανικές ιδιότητές του το καθιστούν κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας λεπτότερων λειτουργικών πρωτοτύπων, της παραγωγής πιο ανθεκτικών εξαρτημάτων τελικής χρήσης και της παροχής των απαραίτητων εξαρτημάτων μηχανικής για βιομηχανίες όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και τα καταναλωτικά αγαθά. Είναι ιδανική επιλογή για γρήγορη παραγωγή λειτουργικών ανταλλακτικών!

  Συνολικά, το PolySonic™ είναι ένας νέος τύπος αναλώσιμου εκτυπωτικού υλικού που αξιοποιεί πλήρως την απόδοση του εκτυπωτή χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα των 3D εκτυπωμένων προϊόντων. Είτε είστε χομπίστας, μηχανικός ή σχεδιαστής, το PolySonic™ PLA θα ζωντανέψει τις ιδέες σας πιο γρήγορα και καλύτερα από ποτέ. Απελευθερώστε την ταχύτητα της καινοτομίας και συμμετάσχετε στην επανάσταση της τρισδιάστατης εκτύπωσης με το PolySonic™ PLA.

  Μπείτε τώρα στον κόσμο της ταχύτητας, αγοράζοντας το δικό σας!

  elGreek