Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Formlabs Digital Dentures

  Η Formlabs ανακοινώνει την ολοκληρωμένη λύση digital dentures (ψηφιακών οδοντοστοιχιών) στην Ευρωπαϊκή αγορά, ενδυναμώνοντας την κοινότητα να συνεχίσει να ωθεί τα όρια της προσθετικής οδοντιατρικής.

  Μεγάλης διάρκειας, προσιτές οδοντοστοιχίες σε πολλές αποχρώσεις

  Οι ρητίνες Formlabs Denture είναι βιοσυμβατά υλικά πιστοποιημένα με CE και χρησιμοποιούνται για την κατασκευή οδοντοστοιχιων με τρισδιάστατη εκτύπωση SLA. Με τέσσερις ημιδιαφανείς ροζ αποχρώσεις βάσης και έξι πλήρως χαρακτηριστικές αποχρώσεις δοντιών, οι τεχνικοί μπορούν να επιτύχουν αληθοφανή ούλα με φυσικά περιθώρια και πραγματική αισθητική που ταιριάζει με τον ασθενή. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ρητίνες για να παραγάγετε οδοντοστοιχίες ανθεκτικές στη φθορά, που διαρκούν, σε ένα κλάσμα του κόστους σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους.

  Οφέλη Digital Dentures


  “Digital Dentures with 3D printing opens the door to new treatment possibilities. This workflow has several advantages over the conventional workflow and is a great alternative to milling that is far more expensive.”
  —Stephan Kreimer, MDT

  Η μετάβαση από μια παραδοσιακή ροή εργασίας σε μια ψηφιακή ροή εργασίας για την παραγωγή οδοντοστοιχιών παρέχει ορισμένα βασικά πλεονεκτήματα:

  Παραγωγή χαμηλού κόστους: O προσιτός εξοπλισμός επιτρέπει στα εργαστήρια να επεκτείνουν την παραγωγή. Το υλικό κοστίζει περίπου 8 € ανά μέρος για μια πλήρη οδοντοστοιχία σε σύγκριση με 40-50 € χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους.

  Ακριβείς, συνεπείς, υψηλής ποιότητας αποτελέσματα: Ένα άμεσο 3D τυπωμένο προσθετικό σημαίνει λιγότερα βήματα και λιγότερη μεταβλητότητα – μια πιο συνεπή ροή εργασίας για ένα ποιοτικό τελικό προϊόν κάθε φορά.

  Διαισθητικά, προσαρμόσιμα εργαλεία: Η ψηφιακή ροή εργασίας εντάσσεται στις παραδοσιακές σας διαδικασίες σήμερα και θα είναι πολύ πιο εύκολο να διδάξετε στους αυριανούς τεχνικούς οδοντιατρικών εργαστηρίων με ψηφιακή γνώση.

  Απλοποιημένα, γρήγορα remakes: Τα ψηφιακά σχέδια οδοντοστοιχιών μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, να μοιραστούν, να τροποποιηθούν και να αναπαραχθούν εύκολα με εκτύπωση 3D.

  Πραγματικά προσαρμοσμένα δόντια: Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους, οι ψηφιακές οδοντοστοιχίες είναι απόλυτα συγκεκριμένες για τον ασθενή.

  “The ability to additively manufacture dentures in my practice is really exciting and it allows me to digitize even more procedures using my Formlabs ecosystem.”
  —Dr. Michael Braian, DDS, CDT, PhD, from Malmö, Sweden.

  Dentures Scan
  1. Scan
  Χρησιμοποιώντας έναν επιτραπέζιο σαρωτή εργαστηρίου, σαρώστε για να αποτυπώσετε ψηφιακά την ανατομία του ασθενούς.
  Dentures Design
  2. Design
  Εισαγάγετε τα δεδομένα σάρωσης στο λογισμικό CAD και σχεδιάστε την οδοντοστοιχία ψηφιακά.


  Dentures Print
  3. 3D Print
  Φέρτε την οδοντοστοιχίας και τα σχέδια δοντιών στο λογισμικό PreForm, για προετοιμασία εκτύπωσης και στείλτε τα εύκολα σε έναν εκτυπωτή Formlabs.
  Dentures Prepare
  4. Prepare
  Πλύνετε τα τυπωμένα μέρη χρησιμοποιώντας το Form Wash και αφαιρέστε τα supports.


  Dentures Assemble
  5. Assemble
  Εισαγάγετε τα δόντια στη βάση της οδοντοστοιχίας, συγκολλήστε τα μεταξύ τους και με τη βοήθεια του Form Cure ενώστε τα μέρη μαζί.

  Dentures Finishing
  6. Finish
  Γυαλίστε σε χαμηλές ταχύτητες με ελαφρόπετρα και σε υψηλές ταχύτητες χρησιμοποιώντας υψηλής στιλβωτικής μείγμα πριν από τον τελικό ποιοτικό έλεγχο.

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία:

  elGreek